Foto Michel

Zegeuh… voor al uw propaganda: één adres. 🙂

Foto’s genomen vandaag. Ik was doodnerveus. En ik hoop van u hetzelfde!

Ik ga toch eens naar zo’n echte fotograaf moeten gaan luisteren om te weten hoe dat eigenlijk moet, foto’s nemen van levende dingen die niet onder een macrolens passen.

8 reacties op “Foto Michel”

  1. Mm. Ik zie het verschil niet echt tussen die 30mm en die 50mm bij die foto’s van Noor: ligt het niet vooral aan de belichting dat er bij de 50mm-foto schaduwen zijn die het gezicht meer aftekenen en bj de 30mm niet? En ook: dat er gewoon meer gezicht in beeld is?

    Volgende keer probeer ik eens met een zoomlens vanop afstand. 🙂

  2. ‘Lijk dadde gij kickt op DoF: beter een goeie 50mm prime die 65mm wordt op Nikon DX, dan een schuif-af van 70-200mm. Er is een wereld (allez, ettelijke interessante stops) van verschil tussen f2.8 en f1.4. Allez, als ge mijn gedacht wil.

  3. O, maar een goeie 50mm prime heb ik al. Allez ja, cheap & chearful hé, zo’n 1.8. 🙂

    Die 2.8 is mij effectief wat… brr. Maar aan de andere kant: als ik maar genoeg dure lenzen koop, dan word ik toch vanzelf een goeie fotograaf, niet? 😀

Reacties zijn gesloten.