Awoert!

Een ware schande is het. Wat zeg ik? De spuigaten loopt het uit!

Boycot! Protest!

Awoert

Niet toevallig De Standaard. Vandaag. Pagina vijf, onderaan rechts.

Walgelijk gewoon. Hebben ze daar nu écht niemand die uit zijn luie zetel kan kruipen en de dingen toch een béétje nalezen?

Ik overweeg mijn abonnement op te zeggen!

7 reacties op “Awoert!”

  1. Niet de eerste keer.

    Zo ook, de Metro die bol staat van taalfouten. Elke dag weer. Oké, ‘t is een gratis gazetje, maar me dunkt dat een bedrijf als Concentra toch wel een béétje taaladviseur/corrector kan aannemen die dagelijks een krantje van – begot – nog geen twintig bladzijden kan uitpluizen!

    For shame!

  2. @An: ik dacht dat het er vingerdik genoeg op lag—niet blijkbaar. 🙂

    Dus: relax, ‘t is maar om te lachen! Ik kan me echt niet zo druk maken om spellingsfouten, daar maak ik er zelf te veel voor. 😀

Reacties zijn gesloten.