Riot gun

Hm. Een jonge extreem-rechtse schutter die eerst een Turkse vrouw neerschiet, en dan een zwarte vrouw die op een (blank) meisje van twee aan het passen was.

De eerste overleeft het, de twee laatste niet. Ik vraag me af wat Paul Beliën ervan zal maken.

Gokje op demonisering? En één gek typeert niet een hele beweging?

Doe mee met de conversatie

6 reacties

 1. ‘Eén gek typeert niet een hele beweging?’
  In ieder geval toch niet de Goths zoals ze dat op het gesproken journaal zo gretig aan het doen zijn. Kan het nog onnozeler?

 2. Had Paul Beliën niet iets geschreven in de trant van “geef ons wapens?”
  Nu, bij een 18-jarige intern van een Roeselaarse landbouwschool (dat is hij blijkbaar) zou ik de rol van het extreem-rechtse gedachtengoed ook niet overschatten. Die rol is volgens mij even klein als die van zijn muziek of zijn dvd’s of zijn computerspelletjes. Enfin, denk ik.

 3. Hmmm, wat zou die zot van een Paul Beliën er van maken? Het grappige is dat gij u dat afvraagt. Paul Beliën gaat dit gewoon links laten liggen. Hj zal er exact nul letters over schrijven. Dat wil niet zeggen dat gij er niks over moet schrijven. In ieder geval moet ge het niet aangrijpen zodat ge nog eens iets over Paul Beliën kunt zeggen.

 4. waar anders het brussels journal er als de kippen bij is wanneer in de verte iets wordt gemompeld dat lijkt op allah, is het ditmaal niente, nada …stilte aan de andere kant van de lijn, of had u anders verwacht ?

 5. @Huug: Je,neemt het ook alleen maar op voor Goths omdat je er zelf één bent.
  Jajaja, we kennen ze allemaal, zij die hun zinnen beginnen met “Ik ben geen Goth, maar …”
  En we weten nu allemaal waar de Goths en hun gedachtengoed toe in staat zijn. Of heb je nog meer nodig, na Columbine en Antwerpen, en de misdaad tegen de menselijkheid die Anne Clark heet ?

 6. @Crowley. Ach man, ik ben homo (en ooit punker geweest). Als morgen een homo diezelfde afschuwelijke dingen doet dan moeten we ze maar allemaal in de bak draaien zeker?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.