Trouwens

De dag dat ze een manier vinden om reuzengrote vaten permanent doorgroeiende genetisch gemanipuleerde naakte slakken te maken, zonder zenuwstelsel maar zuiver biefstuksmakende of beenhespgetextureerde spier, is de dag dat ik daarop overschakel.

O, en wat zie ik op VIPs? Sylvie Melody is getrouwd met een Marokkaan? Als dat niet schoon is!

Yup, attention span of a gnat, me.

4 reacties op “Trouwens”

  1. Propere mens, die Khalid. Al helemaal geïntegreerd in Vlaanderen, duidelijk: ik ken een aspirant-burgemeester van Antwerpen die hem misschien wel kan inhalen?

    [verder is dat ook het eerste dat ik ervan hoor, niet zo bekend met de boekskes sinds ik geen PAris Match meer lees] 🙂

  2. Well, on second thought, eigenlijk is Mr. Khalid dé ideale schoonzoon. Die kerel is perfect geïntegreerd -idd. Een stuk van de toog zeg maar.
    😉

  3. Ik vind het gewoon schandalig dat zo iets geaccepteerd wordt in ons maatschappij, een marokkaan die getrouwd is met een belgische en die nog half bloot op tv komt, is dat om fier om tezijn.Die Khalid is wel laag gevallen moet ik zeggen. En het toppunt vanal,zeg hij nog dat hij moslim is, ja amai ga slapen ja!!!!!!!!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.