Ah, zóóó moet dat!

Deze morgen in mijn mailbox (en gisteren, en eergisteren, en de dag dààrvoor, en ook in mijn persoonlijke mail, en op dertien andere mailadressen):

Wij zorgen ervoor dat jouw website/homepage op meer dan 900 zoekmachines ingeschreven wordt.

Jouw website wordt hiermee tussen 6 tot 8 weken op de zoekmachines van Google, Yahoo en MSN in een ranking naar boven klimmen. Daardoor groeit jouw pagerank omdat meer websites een verbinding naar jouw Homepage zetten. Het is aan U of de zoekende jouw aanbod kan vinden.

Gebruik ons goedkope aanbod: Wij zetten U op meer dan 900 zoekmachines, mappen en webcatalogues. Vanaf nu niet meer 249€ alleen nog 199€ (eenmalige uitgave, geen abo)

Probeer het nu u loopt geen risico. Bent u niet tevreden over ons aanbod, dan krijgt u zonder te vragen uw geld terug.

Dat zeggen klanten van ons:

  • binnen 6 weken was onze homepage op plaats 1 bij Google, echt super!
  • Wij hebben door dat inschrijven in deze zoekmachines 12.000 bezoekers per maand en dat alleen naar 8 weken!

Bestel nu met geld-terug-garantie! Probeer het nu u loopt geen risico. Bent u niet tevreden over ons aanbod, dan krijgt u zonder te vragen uw geld terug. Bestel nu met geld-terug-garantie!

Heb je problemen met de bestel-pagina, kun je dat ook hier doen. Bestel gewoon per email: hier doen (Geef ons a.u.b. jouw website, bedrijf, naam, adres, telefoon en voor klanten uit de EU het omzetbelastingnummer)

Met hartelijke Groeten,
Verkoopteam

Heb je vragen, ideen of ook problemen met onze newsletter, schrijf een email. Wij verheugen ons erop.

Naast het kromme taalgebruik, en het kleine detail dat het wellicht in het beste geval alleen maar om min of meer gekwalificeerde emailadresharvesting gaat—en in het slechtste geval om zuivere geldklopperij: zouden er écht bedrijven zijn die hierop reageren?

De cijfers zijn natuurlijk wel akelig: het kost quasi niets om een miljoen mails te versturen, en zelfs al is de conversion rate maar 0.02%, dan heb je nog 50 suckers beet en heb je in dit geval bijna tienduizend euro in je zak…

Geschreven al luisterend naar: Manu Chao – Radio Bemba Sound System – EZLN.. Para Tod@as Todo

4 reacties op “Ah, zóóó moet dat!”

  1. Sommige doen het nog grover en sturen een als factuur gecamoufleerd aanbod om je website op één of andere startpagina op te nemen. Heel officieel ogend allemaal, een beetje onoplettendheid bij 0.02% en die ‘factuur’ wordt gewoon betaald. En wees maar gerust dat er zijn die er in lopen, want mijn baas komt elke keer weer aan mij (de IT-specialist *proest*) vragen of ‘we dat moeten betalen’…

Reacties zijn gesloten.