Nondegodver

‘t Is mij beu verleed. De computer blokkeert nu al een uur aan een stuk telkens na vijf minuten of zo, genre eerste het muispijltje, dan het keyboard, en dan de hele computer. Om geen aantoonbare reden.

Ik ga hem toch één dezer écht eens moeten herinstalleren. Maar niet nu. Nu kruip ik met mijn vrienden de pijnstillers in bed.

Slaapwel alleman!

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ik heb je blog niet van het begin gevolgd. Wat heb je eigenlijk aan de hand (of ander lichaamsdeel) dat je zoveel pijn lijdt? Rugproblemen had ik begrepen… Maar is dat dan een hernia of iets reuma-achtigs of een ongeval gehad ofzo? Kan je geen helpende operatie ondergaan?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.