4 reacties op “Inconnus!”

  1. Bestaat dat eigenlijk nog steeds of niet ?
    Ik herinner mij uit mijn middelbare schoolperiode (toch ook al meer dan 10 jaar geleden) dat die Les Inconnus om het half jaar of zo eens met een dergelijk TV-programma kwamen opdraven (zeker niet met de regelmaat van de klok)… Komt bovenstaand fragment uit één van die oude shows of “doen ze het nog steeds” ?
    En was de één of andere film van een middeleeuwse ridder + knecht die in het “heden” beland zijn ook niet door hen gemaakt ?

    Mijn god, er schieten mij herinneringen te binnen, maar zonder al te veel details precies…

  2. Opnieuw op een ludieke manier frans leren?

    Goed middel is de boeken van Cavanna ( bijv. beginnen met Les Russkopfs) lezen.Zogezegd ” bête & méchant”, in werkelijkheid zéér menselijk en slim.

Reacties zijn gesloten.