Het Groot Onderzoek

Normaal gezien is het helemaal tegen mijn eigen principes om artikels die ik voor Gentblogt schrijf, hier ook te zetten, maar ik had op de verkeerde knoowp geduiwd. Het was een missinghe die nie zjuust een was. En omdat kapotte permalinks en uit feedlezers verdwenen artikels zo vies zijn, alhier het begin. De rest staat op Gentblogt.

Vrijdag om acht uur was ondergetekende op post in het NTG; het naamkaartje las “Michel Vuijlsteke – Gentblogt – pers”; de occasie: het Groot Onderzoek. De discussie is ondertussen al aan de gang, en bij deze verschoning dat dit artikel er niet zaterdag al op stond. Het leven kwam in de weg, en dergelijke.

groot overleg groot overleg

Ik ben het dan ook voor het overgrote deel eens met het artikel van Tom Dams en Gert De Vos in De Gentenaar, dat ik u van harte aanraad.

Gent gaf een tijd geleden aan het gerenommeerde Nederlandse adviesbureau Berenschot de opdracht om zich te buigen over een nieuw imago voor Gent. Er werden een zeventiental assen geïdentificeerd, en over vijf van die assen zou er vrijdag een open debat zijn met bewoners.

Het geheel werd in een radioprogramma gegoten, gepresenteerd door Wim Oosterlinck. Daar wrong misschien al het eerste schoentje.

Lees verder…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.