Allez dan

Omdat ze het zo vriendelijk vragen, maar ik ga er echt geen gewoonte van maken: de heren gKush, Fans en noy-Z, beiden idolatoren[?], delen me emailsgewijs mede dat ze beginnende bloggers zijn en wat reclame willen maken voor zichzelf (euh, voornamelijk hun weblog, http://modelstaat.blogspot.com, mag ik hopen).

Tsss. Zo moeilijk is dat nochtans toch niet, veel mensen op een weblog krijgen? Gewoon schrijven dat tien andere mensen die ook op de internets zo’n website hebben, kiekens zijn, of homo’s (heaumeaux zo u wilt), of dat ze fascisten zijn of linkse rukkers? Dan komt dat toch meestal voor mekaar?

En, uiteraard, als dàt niet lukt, Blote Wijven, natuurlijk.

Doe mee met de conversatie

12 reacties

 1. Oah, ik lach dubbel!
  …”A bit later my wife returns home from the horse-riding centre”… Ze had een nieuw bit
  laten steken !
  En ook nog: “You stupid recorded woman!”

  Plat, ik lag lach plat, nog een geluk dat ik mijn bit nog heb kunnen inhouden!

 2. RSS is overrated!

  Nee serieus, ik zie eigenlijk alleen maar nadelen aan RSS. Ik schrijf een blog voor mezelf, niet voor mijn lezers. Mijn lezers moeten maar mijn boek kopen. Dan heb ik er tenminste nog iets aan. Neh-sè.

  *O wat zijn we weer gemeen(d) vandaag*
  (Zou het feit dat ik vannacht maar één uurtje geslapen heb en toch niks nuttigs heb kunnen doen er iets mee te maken hebben?)

 3. Maar Michel toch, gij met uw gecentraliseerd RSS-politburo altijd! Die feeds moeten u de smaak te pakken geven om naar de weblog zelf te surfen. Waarom zouden de mensen anders tijd steken in een vormgeving die eens wat afwijkt van de standaard stramienen die vijf miljard andere bloggers ook gebruiken? Als je alles samenvoegt in uw RSS reader mis je toch de sfeer van elke specifieke blog, de creativiteit, het gemeenschapsgevoel…
  Dus nee, ik zal niet zwichten voor de druk. Mijn RSS feed blijft quotes verzenden.

  Ik zou trouwens toch niet weten hoe ik dat moet veranderen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.