Blogroll

Ik lees zó veel weblogs, en ik lees ze allemaal in Outlook, dat het redelijk nutteloos zou zijn om een blogroll (zo’n lijst van “wat ik lees”) op mijn weblog te zetten.

Maar ik zou eigenlijk graag wat meer niet-weblog-inhoud op het internet zetten: zo’n weblog, da’s eigenlijk een resem chronologische nonsens met maar héél erg soms iets interessants ertussen. Enfin ja, in mijn geval toch.

Veel mensen slagen erin om consistent nonsens te produceren (niet zo moeilijk), en heel erg soms zijn er weblogs waar het consistent écht interessant is.

Mijn favoriete weblog op dat vlak voor het moment is Jensen Harris’ Office User Interface Blog. Elke weekdag consistent dingen die ik nergens anders kan lezen en die ik verrekt interessant vind. In hetzelfde team is Dave Gainer ook goed bezig trouwens, maar ik ben niet zo’n excel-slet, dus ik vind het dan ook iets minder boeiend 🙂

En voor de rest: ik ga, dàn eens, werk maken van iets gestructureerdere webpagina’s. Dan. Eens. Als er tijd over is.

blogs

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.