Als ‘t goed zal zijn mag het ook gezegd worden

Hoe verwoordde die mens dat nog op Gentblogt?

Loebas, premièreweekend op vrijdag 22 en zaterdag 23 september om 20.15 uur in G.C. ‘t Groenendal in Merelbeke (Brandegems Ham 5, 9820 Merelbeke). Kaarten: 12 euro volle pot, 10 euro met reductie voor gehandicapten en ouwe mensen en dingen.

En dat g’u zult mogen haasten voor kaarten vrijdag, want het is bijna helemaal uitverkocht. Haasten, of meedoen aan de wedstrijd natuurlijk.

Of op zaterdag gaan want dan is het ook nog een beetje première en zijn er wél nog kaarten: wandel niet maar loop naar de dichtstbijzijnde telefoon om er te bestellen!

En als het niet meer lukt in Merelbeke en voor de rest van de mensheid die daar niet in de buurt woont: andere data en plaatsen alhier.

Wim Helsen–de gróte Wim Helsen, hij van Heden Soup! en Bij Mij Zijt Ge Veilig–én Henk Rijckaert, hij van het Lief Van (maar eigenlijk ook: hij van zo ongeveer de enige goeie in dat ding met Urbanus, en hij van de Machtige Try-out die keer in de Minard) voor géén geld.

Een lach! Een traan! Een vertelselken! Een melodietjen! Allen daarheen!

 

Euh nee, serieus: allen daarheen. Ge zult het u niet beklagen. En dan kunt ge binnen een jaar of twee zeggen: ik hé, ik heb Henk Rijckaert–de gróte Henk Rijckaert, van Loebas en al–gezien als hij nog maar juist begonnen was met Loebas.

Allez ju! Wat zijn die kaarten nog niet besteld? Ju! Ge moest al aan de telefoon hangen!

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Zoals het daar staat lijkt het alsof Wim ook naar Merelbeke komt. Dat is niet zo é…. Maar het is wel een uur en twintig minuten van Loebas. Als dat niet fijn is.

  2. We zijn al met twee van brussel.blogt die naar de KVS willen gaan. Ik wacht tot maandag op reacties van de anderen om de kaarten effectief te bestellen.
    Heb Henk vorige keer in Vilvoorde gemist, en met Wim Helsen heb ik zelfs geprobeerd kaarten in Aalmere te bestellen, tevergeefs…
    Nu zal’t geen waar zijn!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.