Doe mee met de conversatie

15 reacties

 1. Tiens. Op IEBlog las ik vorige week dat ze ‘m pas op 1 november zouden beginnen aanbieden via Windows Update.

  @Bruno: een kennis heeft ‘m weten te installeren op Windows 2000… dus ’t moet lukken. Maar waarom al die moeite doen als je ook FF2 kan gebruiken ๐Ÿ˜‰

 2. “Maar waarom al die moeite doen als je ook FF2 kan gebruiken” : Omdat als je iets wil testen, je dat niet alleen in FF doet, maar alle meest voorkomende browsers in beschouwing neemt natuurlijk. Of is die 11% van de markt belangrijker dan de 85% ?

 3. De ‘gewone gebruikers’ zullen hun browsers niet meteen upgraden hoor, die blijven nog wel een tijdje op IE 6 staan.

  Mensen met een heel oude pc (Windows 2K of ouder) hebben in heel veel gevallen zelfs nog IE 5.x staan. Test je dat ook nog eigenlijk?

 4. Tuurlijk test je dat nog, IE5. Maar alleen om te zien of het niet onherroepelijk kapotgaat, toch in mijn geval.

  De meest gebruikte 5.x bij mij is 5.5, maar zelfs die is maar 0.05% van alle bezoeken, op de hielen gevolgd door 5.01, 5.0, 5.23, 5.17, 5.22, 5.16, 5.21, 5.14 en 5.12. ๐Ÿ™‚

 5. Wij hebben op’t werk alvast de champagne ontkurkt. Het zal ons werk als webdesigner in ieder geval een pak makkelijker maken. Als iedereen zo snel mogelijk update tenminste…

  Dus aan allen! Download IE7 of werk verder in Firefox dan maakt u ons gelukkig!

 6. Zegt Darkman:

  โ€œMaar waarom al die moeite doen als je ook FF2 kan gebruikenโ€ : Omdat als je iets wil testen, je dat niet alleen in FF doet, maar alle meest voorkomende browsers in beschouwing neemt natuurlijk. Of is die 11% van de markt belangrijker dan de 85% ?

  @Darkman: ja, uiteraard: “als je iets wil testen”. Ik zal de laatste zijn om je daarin tegen te spreken. Mensen die niets te testen hebben – we zijn immers niet allemaal webdesigners – hebben aan รฉรฉn browser echter genoeg. En Bruno’s professionele achtergrond ken ik niet. Dank u.

 7. eum… vervelend van de mensen van MS is inderdaad dat de IE update pas in de Patchtuesday van November zou zitten en dus niet nu… Gelukkig zag ik hem vrij snel bij mij naar boven sukkelen en hebben we de meeste miserie hoogstwaarschijnlijk kunnen vermijden.
  ’t Is te zeggen, ik heb van niemand iets gehoord en we hebben de meeste computers kunnen blokkeren met hun tooltje.
  Hoe dan ook, er zijn een paar dingen die niet meer werken met de nieuwe update; er zijn een paar dingen die niet goed meer werken en gelukkig zijn er wel nog een paar dingen die nu plots wel goed werken.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.