9 reacties op “Willy’s en Marjetten”

  1. Waar ik vorige week het bezoek van de “alien” hilarisch vond, was het nu van hetzelfde laken een pak, en het schatergehalte lag dus voor mijn part inderdaad een stukje lager. SOS-Pitta, de K-tractor en de DJ-perikelen vond ik nog wel goed gevonden.

  2. Inderdaad. Niet slecht, maar vorige week veel beter. Het stuk met de dj was goed gevonden, maar misschien net iets te lang. Gelukkig zijn de acteerprestaties – en zeker die van Liesa Naert – zeer goed.

  3. Hardst gelachen met SOS Pitta en met de tantes en nonkels op het trouwfeest 😀

    De VJ’s steken mij wel al wat tegen eigenlijk. Dat typetje van Bart de Pauw dateert al van uit de tijd van ‘Buiten de Zone’ en die andere is gewoon een Radio Galaxy rip-off. En die verwarde met z’n baard is wel grappig, maar ook een beetje zielig (geïnspireerd op een bestaande DJ… in de Laatste Show hebben ze een fragment van de echte laten horen). Toch erg voor die mens. Nee?

  4. Ik ben vorige week op interview geweest bij die echte, en die tilt er helemaal niet zwaar aan. Meer zelfs, hij zegt dat er keren waren dat het nog veel erger was dan wat er op het bewuste teepke staat 🙂

    Kortom: hij laat er zijn slaap niet voor en was integendeel content dat hij nog eens herinneringen kon ophalen!

Reacties zijn gesloten.