Site van het jaar

Tiens, da’s al de tweede keer op rij dat die Clickx-historie volledig aan me voorbij gegaan is, en ’t is tegelijkertijd ook al de tweede keer op rij dat ik alsnog genomineerd ben:

Beste webmaster,
Het is weer zover! De verkiezing van de ‘Site van het Jaar 2006’ staat in de startblokken. En we hebben goed nieuws voor jou. Jouw website heeft namelijk de eindselectie gehaald en maakt deel uit van de 100 genomineerde sites in de categorie ‘Blogsites’.

Site van het Jaar praktisch!
Morgen, dinsdag 14 november 2006, publiceren we de volledige lijst van alle genomineerde sites in Clickx Magazine en op de website www.sitevanhetjaar.be. Van dinsdag 14 tot en met maandag 27 november kan er gestemd worden op deze site. De site met de meeste stemmen wordt tot ‘Site van het Jaar 2006’ gekroond.

Het mag duidelijk zijn dat het me geen zier interesseert om daar ook maar iets van moeite voor te doen. De gedachte alleen al dat mijn weblog beste om het even wat zou zijn, is voldoende om me zwaar zorgen te maken over (a) de rest van de nominaties en (b) de kwaliteit van de wedstrijd.

Maar! Niet getreurd! Als het project er niet zou bij zitten, ben ik niet te beroerd om schaamteloze promotie te doen voor andere mensen die (a) ook genomineerd zijn en (b) die het wel kan schelen.

Laat u kennen in het commentaar, schaamteloze zelfpromotiehoeren! Duizenden en duizenden bezoekers per dag zullen uw banner zien, gratis en voor niets!

Gnihi. 😀

Let wel: all bets are obviously off als Gentblogt er tussen zit, of als één of meer van de mensen in mijn feedreader-tabje “Mensen die ik ken” zouden genomineerd zijn, dat spreekt. In dat geval zal ik verplicht zijn tot een systeem van roterende banners over te gaan.

Doe mee met de conversatie

40 reacties

 1. Is ook genomineerd maar zal daar voor de rest ook niet veel meer mee doen hoor. Dat is net de charme van een weblog, dat u zonder al te veel te willen toch een aantal mensen niet onberoerd raakt. Al vind ik het zeker en vast wel fijn dat ik erbij ben.

 2. Mij is het hele verhaal ook compleet ontgaan, ik wist helemaal niets van die dinges en was ferm verrast als ik die mail kreeg dat mijn blog genomineerd is. Ik vond t wel grappig. Ik weet wel dat ik geen schijn van kans maak tegen uberblogs zoals deze hier, LVB, Asfaltkonijn, tombogman, dramoghe, Joke en nog zovele anderen, maar ik zou het toch wel tof vinden om een beetje een mooie score te hebben.

  Ik denk morgen toch wel een bannertje te plaatsen als hun site online gaat.

 3. Ik ben genomineerd maar het kan mij eerlijks gezegd geen zak schelen.

  Maar als het project *weer* niet genomineerd is, gaan er een paar djoefs van de weke uitgedeeld worden.

 4. Euh..mag ik eens iets eenvoudigs ende logisch vragen?

  Aangezien iedereen die genomineerd is intussen weet offie genomineerd is zou het project toch ook moeten weten of het genomineerd is intussen?

  Zo niet, is het dan niet volgens de logica der dingen niet niet-genomineerd?

  Lijkt me bijkanst ondenkbaar maar soit.

 5. ok… reclame dus? niet dat mijn blog erbij staat, maar stel dat je toch gaat stemmen… er is ook nog een categorie amateursites en zie… om één of andere reden staat mijn zeer fijne (ahum) en inderdaad ook zeer amateur wielersite daartussen, meer bepaald op plekje nummer 7 : http://www.an-wauters-wielersite.be

  het is wat off-blog-topic maar hey, reclame is reclame dacht ik zo…

 6. Tot mijn grote verbazing heb ik daarstraks gemerkt terwijl ik ging gaan stemmen dat ik zelf ook ben genomineerd, terwijl ik nergens een mail van clickx heb teruggevonden. Wellich heb ik die gezamelijk met alle spam gedelete. Bij deze is het dus toegestaan om op mij te stemmen ook.

 7. Toen ik daarnet de mail las (dat Asfaltkonijn genomineerd is), was mijn eerste reactie “Lap, en ik dacht die wedstrijd dit jaar te negeren.”

  Maar ja, nu we bij die 100 genomineerden zitten, kunnen we bijna niet anders zeker dan ervoor gaan? En iedereen weet dat we bij Asfaltkonijn verslaafd zijn al doldwaze promotiestunts ..

 8. ‘k Zal het ook maar zeggen !
  STEM op mij !!!!

  ( tiens ‘k sta nie in de genomineerde lijst )

  Dan maar niet zeker héhé

  Trouwens voor een Asfaltkonijn stunt ben ik ook te vinden. Misschien eens wat ‘grotere’ ballonnen deze keer in de carré ?

 9. @Clopin en Depechie: ’t Probleem is dat we ongeveer door onze voorraad van 2000 knalrode Asfaltkonijn ballonnen zitten .. Maar ik zal zien wat we kunnen doen – we zijn toch “iets” verplicht aan onze fans 😉

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.