Status report

[opgelet, plastische omschrijvingen]

Oh man. Ik heb dus uiteindelijk op de zowat 60 uur tussen vrijdagnamiddag en maandagochtend in totaal zo’n 55 in mijn bed doorgebracht. En de rest verdeeld tussen de zetel en het toilet (erop dan wel erboven hangend).

Nu is het min of meer iets beter, maar vast voedsel (genre platte kaas of zo) wil nog altijd niet pakken. Ik ben sinds vrijdag vier en een halve kilo vermagerd (ook een manier natuurlijk), ik denk dat ik ondertussen mijn maagwand zowat heb uitgespaagd, en qua darmwand, wel, ik vrees dat ik een pallet Yakulten zal nodig hebben om die flora aldaar weer op een normaal niveau van populatie te krijgen.

Ik kan me alleen maar inbeelden wat voor ravage van besmettingen ik in mijn kielzog achterlaat.

Mwoehahaha.

Doe mee met de conversatie

12 reacties

  1. Zelf ben ik zeer lang ( een 25 tal jaar ) een maaglijder geweest. Noit naar een dokter geweest, daarvoor / tegen. ” Zure oprispingen : a part of life”.

    Nu. Eindelijk bereid geweest een diagnose te laten maken.Resultaat : de geschikte medicatie, die ik erg lang zal moeten blijven innemen.

    Dus M. : tijdig optreden/ ingrijpen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.