Site van het jaar 2007

Witte rook @ Clickx.

Vorig jaar was er, ahem, een beetche controverse wegens de keuze van de genomineerden, de categorieën, de manier waarop niemand van iets wist, dat er niet kon geweigerd worden om in de lijst van nominaties te staan, enfin, ‘t was allemaal verkeerd.

Ik heb druk meegedaan met het overreageren, zeker dat. Het leek toen allemaal zo relevant, en zo “het grote anonieme Clickx versus de gewone mens”, uweetwel.

Het was dit jaar wel even anders: ruim op voorhand iedereen gewaarschuwd, zelfs een speciaal weblog.Met een echte stem erop, zowaar. Een schoolvoorbeeld van hoe het wél moet:

Ook in 2006 blijft het Blog van het Jaar-concept behouden; de bloglijst wordt zelfs uitgebreid naar 100 blogs. Heel wat Vlaamse bloggers schieten wakker (en uit hun sloffen), en het stormt even. Laten we vooral geen oude koeien uit de porseleinwinkel halen, maar deze blog is het beste bewijs dat een deel van de kritiek wel degelijk gegrond was, en dat we bereid zijn om te luisteren. Anderzijds: we zijn ook geen slijmballen, dus voegen we er voor de volledigheid toch even aan dat er ook heel wat kritiek complete bollocks was. Anyway.

Ik vind dat bijna ontroerend, ik. Zo schoon.

Afijn. Dinsdag 13 november 2007 worden de 220 genomineerden aangekondigd. Yeeha!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.