Star Trek!

Zaterdagmiddag op BBC is Star Trekdag. Na elkaar eentje uit de oude doos (vandaag The Squire of Gothos) en twee uit iets minder oude doos (vandaag Where Silence Has Lease en Elementary, Dear Data).

Die laatste herinner ik me als één van de betere episodes van het tweede seizoen van Next Generation, maar ik zal ze vrees ik moeten missen: boodschappen moeten gedaan worden, eten moet gekookt worden.

Vanavond komen Mette uit Denemarken en Maija uit Finland (waar we naar de trouw van geweest zijn vorig jaar in het verre Finland), en er moet “iets lichts” gemaakt worden. En ook ergens in de buurt van vóór middernacht moet ik een gedacht maken van de hutsepot.

Wat wil zeggen dat het eerst boodschappen te doen is—nog een geluk dat Zelie naar de scouts is en Louis gaan spelen is, dat wil zeggen dat we alleen met Anna en Jan op stap zijn.

Colruyt zeker?

Maar wel eerst Squire of Gothos uitkijken. Een klassieker, starring een Liberace-achtige proto-Q. Ik heb ze allemaal op DVD, de Star Treks, maar het is toch iets anders, op de een of andere manier, ze op televisie bekijken.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.