Tegensteeckeghem

Weet ge wat vreselijk ambetant is? Da’s twee uur aan een stuk hard doorwerken, om de zoveel tijd saven, het gesavede document naar uzelf doormailen, en dan zien dat er op de één of andere manier iets mis is gelopen waardoor het document onleesbaar geworden is.

En dat het allemaal opnieuw moet.

Pas op, ‘t zit allemaal in mijn hoofd hoor, daar niet van, maar het moet allemaal weer geschreven worden, grrr.

Ik denk dat ik er een outline van maak en dan in mijn nest kruip. Het meesterplan van de nacht door te werken: geen goed idee. Ik moet morgen fris genoeg staan om goed te werken, en dan heb ik toch zeker twee à drie uur slaap nodig, tegenwoordig.

Een mens op leeftijd hé, hoe gaat dat?

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ik had dat gisteren ook. Niks anders dan WordPad ter hande, dus maar opgeslaan als RTF, mail naar mezelf door om op andere PC te kunnen openen maar helaas pindakas, document zag er inneens .txt uit en het was onleesbaar…

  2. Off-topic: hoe zit het ondertussen met dat gat in de muur in de ingebouwde kast? Ik zou me daar precies ongelooflijke zorgen rond maken, maar jij blogt hier gewoon verder alsof er niets aan de hand is. 🙂

    Ook off-topic: mmmm, die provencaalse broodjes en die oude kaas en die pata negra… *kwijl* Lekker!!!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.