The Demo

De moeder aller demo’s. Om de zoveel tijd eens bekijken. ’t Was bij mij al een tijdje geleden, nog van voor hij beschikbaar was op Google Video. WYSIWYG, hypertext, de allereerste muis, chorded keyboard… we schrijven 1968, ’t is maar dat ge ’t weet.

Mindblowing, reken maar.

update ’t is van langer geleden dan ik dacht: al van 2003 geleden dat ik er nog eens naar gelinkt had.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Indrukwekkend idd.
    Vraagje: waar vind ik de url link om dit op mijn blog te zetten? Is nergens te vinden, heb me al de pleuris gezocht in de googlevideo faq/boards en op tinternet maar kan niets vinden en uit jouw sourcecode raak ik ook niet wijzer..

  2. Eh, ja. Laat ik de vraag anders stellen. Als ik op GoogleVideo een leuke film wil laten zien op mijn blog, waar vind ik dan de url &/of embeded code(zoals in YouTube) om de boel te c/p in mijn post ?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.