Desillusie

Daarjuist op zoek naar iets representatief van de Scissor Sisters op deze gebotst:

Vraag ik aan Sandra of ze niet herkent waar het een cover van is. Ja, vaag bekend wel, maar wàt precies…

Ik leg het volgende plaatje op:

Blank stare.

Noooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!

Sandra kent Pink Floyd niet!

Aaaaaaaaaaaaaaaghh!

‘t Is goed dat het vandaag haar verjaardag is, dan is een mens al eens iets meer vergevingsgezind. Nu te hopen dat ik het tegen morgen vergeten ben!

9 reacties op “Desillusie”

  1. Copfnumd , kockifyoucanhereme , Niet kennen ? AAArg, en je hebt daar 4 kinders mee? Dit is mijn jeugd gewoon verdomme, honderd keer gezien in de Deca toen ik daar als barman werkte , dat is dé film en dé muziek van van mijn leven gewoon!
    Okey, just a litte pinprik.

  2. Holy smokes. Ik durf mijzelf een fan noemen van de Scissor Sisters. Trouwens serieus onder de indruk van hun videoclip (nog nooit eerder gezien, ik kijk niet naar muziekzenders), sehr schön. Maar dat dit een cover is van Pink Floyd wist ik niet. Ik leer bij!

    Toch wel straf dat een koppel na zo veel jaren toch nog niet álles weet over mekaar.

  3. Wat ik dus vreemd vindt is dat ge al die jaren het dus blijkbaar nooit eerder hebt opgezet waar zij er ook van kon “genieten”?

    En zo onmogelijk is het ook nu weer niet om Pink Floyd te ontlopen; afgezien van Another Brick in the Wall heeft die groep toch de laatste drie-vier decennia weinig hits gehad…

Reacties zijn gesloten.