Desktop

Ik ben eigenlijk ook wel eens benieuwd…

Desktop

Uitleg: Royale Noir als theme, een foto of vijftien van in de buurt van Brussel-Noord aan mekaar geplakt als achtergrond, en verder, euh, niet veel op mijn desktop. De folder “from desktop” bevat dan weer ettelijke tientallen (en op den duur honderden) megabyte nonsens, beelden, gedownloade brol, tijdelijke bestanden, etc.

Om de zoveel dagen dump ik de inhoud van de desktop daarin, en om de zoveel maand verhuis ik die folder naar een andere disk ergens.

Klasseren? Klasseren is voor kleine kinderen. Desktop Search heerst in mijn wereld. Metadata, baby.

Doe mee met de conversatie

10 reacties

  1. Pingback: .Beau » Desktop.
  2. Bij deze zou ik ook wel mijn bureaublad eens willen opruimen, maar hoe voeg je zo’n theme toe? Ik ken wel wat programmaatjes maar die gaan meestal gepaard met een goeie portie spyware, niet? Kan iemand mij helpen?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.