Stop the press!

GeerthosteKom het tegen! Ik heb hartelijk moeten lachen met een stuk eindejaarsconferentie van Geert Hoste!

Ik meen het echt, en niet om tegendraads te zijn of om te mainstream-bashen, maar ik kan normaal gezien gewoon geen mondhoek optrekken tijdens die dingen. Tot vandaag dus: een stukje dat helemaal niets te maken had met politiek of actualiteit, maar gewoon over een zieke hond ging.

Waarmee ik weer maar eens bedenk hoe grappig Geert Hoste eigenlijk soms kan zijn, en wat voor een vakman hij wel is—in talkschouwen en zo vind ik hem trouwens ook altijd bijzonder grappig en sympathiek.

5 reacties op “Stop the press!”

  1. Gezien het feit dat ik Michel al vele jaren ken, eventjes “uit de biecht klappen”: er is geen hond die ooit maar naar hem gegromd heeft. Zelfs de meest bijtgrage krulden zich aan zijn voeten. Onmiddelijk contact ook met katten, paarden en zelfs hommels, bijen en wespen, om van de spinnen maar te zwijgen. Enfin, met alles wat leeft. Hij had “iets tegen baby’s”: enfin, je ziet het waar dat allemaal toe leidt. 🙂

Reacties zijn gesloten.