Abi Harding

Zutons_abi_400x300Dan zie ik iets op televisie, en sla ik er dus Wikipedia op na…

Although always popular with devotees of the Zutons, Harding became know to a much wider audience through the Zutons’ appearance on Jools Holland‘s Hootenanny on BBC television on New Year’s Eve 2006.

Ahem. I’ll say. Juffrouw Harding stond op Hootenanny (heruitzending vanavond!) eenvoudigweg ravissant te zijn in een kort zwart dingetje. Geen video’s die er op lijken gevonden op tinternet, maar toch deze op YouTube toen ze bij Jonathan Ross waren:

Mmmmm.

O ja, en Lily Allen deed, zoals meestal, ook al geen pijn aan de ogen.

Doe mee met de conversatie

12 reacties

  1. Als die van mij twintig is, geen veertigers of erger achter haar gat! Ik zal daar scherp toezicht op houden en dit liefst tot ze zelf veertig is!

  2. Ik heb het hele scenario al jàààren voorbereid in mijn hoofd. Een long rifle en een fotoalbum spelen een hoofdrol. En ik ben van plan om tegen dan een een marcel en een lange onderbroek aan te kopen, en mijn kamerjas van nu niet weg te gooien, dat ik hem aan kan hebben.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.