Artiesten

‘t Is nationale kinderstoefdag vandaag!

Louis, onze tweede, is een fantastische tekenaar. Altijd al geweest. Maar hij is nog te jong om naar de tekenklas te gaan, en Zelie niet, dus waar Louis zo’n beetje autodidactisch te werk gaat, leert Zelie vanalles en nog wat, elke zaterdagmorgen.

Ik ga daar heel eerlijk in zijn: ik zie er geen groot tekentalent in. Niet dat ze het slecht doet, daar in het geheel niet van, maar ‘t is toch niet hetzelfde als Louis. Mij niet gelaten uiteraard: zolang ze het fijn vindt, is het al lang goed voor mij.

…tot ik deze zag:

Een prinses

Kijk, wel, ik vond dat dus heel erg mooi.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.