Debbie & Nancy

Zo wijs! ‘t Is gelijk dat het weer 1978 is en dat er grote shows op televisie zijn de zondagavond!

Auto’s cadeau geven! vuurspuwen! Dana Winner! ten huwelijkvragingen in het programma! wedstrijden! keukens cadeau geven!

‘t Is gerief. Het kost allemaal natuurlijk waarschijnlijk minder dan een fictiereeks, en het maakt de mensen ook blij. Hoera!

[en fijne muziek op hun MySpace ook, tenminste daarnet toch]

15 reacties op “Debbie & Nancy”

 1. Gepikt van De leeuw? Is Paul de Leeuw twee vrouwen? Heeft Paul de Leeuw zoveel show in zijn programma? Geeft hij zoveel prijzen weg? Praat hij Vlaams? Ziet zijn decor er zo uit? Ok, ‘t is een beetje gepikt, maar beter goed pikken dan slecht origineel zijn ,hé.

 2. Het is van 1978 geleden zegt u dat er nog een grote show op TV was; nochtans waren Debby en Nancy reeds te zien op VTM, enkele jaren geleden.
  Zoals Bredero reeds zei: het kan verkeren.
  Ik was een trouwe kijker van Debby en Nancy op VTM. Dit werd me niet in dank afgenomen door bepaalde vrienden, notoire VRT kijkers uiteraard; zesendertig zenders op de TV maar de afstandsbediening kapot.
  ‘Debby en Nancy’ een typisch VTM product, het debielste programma van Vlaanderen; ikzelf een domme VTM kijker.
  Dat het programma nu zulk succes kent op de VRT zegt meer over de VRT kijker dan over een toch wel goed programma.
  Daarom beste vrienden en VRT kijkers: een goed programma wordt niet bepaald door de zender, maar veeleer door de appreciatie van de kijker, en misschien is het ook wel eens interessant naar zenders te zappen buiten onze grenzen.

 3. Op 11/02/2007
  Is een Dhr Johan Haentjes in beeld gekomen in de happy hour show van Debbie & Nancy. Een van de dochters vroeg andere dames hem het nieuwe geluk te geven in zijn leven.Die mens heeft nooit een leven gehad want het was toch nooit goed.Die brave mens heeft een lang verleden van agressie;manupilatie;slagen en verwondingen bij zijn vorige vrouw,de moeder van de twee meisjes.
  Mijn enigste vraag is,hoe worden de laatstre tijd…nu bij de VRT….de echtheid van mensen of een reportage???De grootste bakkes wint zeker.Waarom is in dat programma nooit een vraag gesteld over de moeder…er zijn toch twee kinderen
  Als mensen willen reageren…of mij in twijfel willen stellen,
  graag bereid!!

  Raf Van Poucke
  Markt 44
  9160 Lokeren

 4. geachte,
  Vooreerst, twee goeie acteurs. Hier zeg ik ‘punt’.
  Zij doen echt onnozel. Als het maar opbrengt.
  Zelfs onze politici doen eraan mee.
  Geef ons maar Gaston en Leo,
  Speel zoveel mogelijk in jullie ‘hoofdstad’ Antwerpen

Reacties zijn gesloten.