GET LAMP

Oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy.

Nieuws over GET LAMP, de nieuwe documentaire van Jason Scott. Scott maakte al een redelijk fantabulastisch goede BBS-documentaire, en ik heb van zodra ik van GET LAMP hoorde, meteen geld gestort als steunend lid nummer één, zelfs al wist ik dat er pas binnen x jaar iets zou uit komen.

Hij post een uitgebreid status report van waar hij zit: van harte aangeraden. Voor mij maakt één beeld het allemaal de moeite waard:

Meretzky

Dit, beste kijkbuiskinderen, is Steve Meretzky. De Grote Steve Meretzky, die mijn favoriete adventure gemaakt heeft, A Mind Forever Voyaging. En mijn tweedefavoriete adventure, Stationfall. En ook Leather Goddesses of Phobos (scratch’n’sniff!) en The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (babel fish!), en veel veel meer.

Ik moest de rest van de pagina niet lezen om te weten dat mijn geld goed gespendeerd is.

En o ja: dat beeld hierboven, da’s geen foto. Dat is een screen shot van de film. HD baby.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. HD… je gaat me nu toch niet zeggen dat je zo een tv toestel hebt die dit tenvolle kan afspelen.
    Op de PC misschien? En lukt dat een beetje en is het een beetje de moeite in vergelijking met DVD?

  2. Neenee, ik bedoelde dat die mens een “amateurfilm” in elkaar aan het steken is met een HD-camera, die hij met onder meer mijn geld heeft kunnen kopen.

    De DVD zal trouwens gewoon standaardformaat zijn, met de HD-filmversie op het DVD-ROM-gedeelte. Ik heb tot nader order nog altijd geen geld teveel. 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.