Multi-touch

‘t Is natuurlijk niet alsof Apple met zijn iPhone het warm water allemaal zelf uitgevonden heeft…

Ik denk dat ik deze al eens ge-delicioused had, maar misschien wel eens fijn om de fanboys wat inspiratie te geven. 🙂

Nee serieus: die mens zegt het zelf, multi-touch is iets waar heel veel mensen al een hele tijd mee bezig zijn. ‘t Is fijn dat er nu iets in het echt in de markt is, maar pakweg Bill Buxton trekt al jaren aan die kar.

Afijn. Een mooi overzicht te vinden op The Multi Touch Screen.

10 reacties op “Multi-touch”

  1. Pingback: Sponzen Ridder
  2. Heb die presentatie enkele dagen geleden ook gezien (en gedel.icio.us’ed!), inderdaad niets “nieuws”, maar toch zeer indrukwekkend. Aan zo’n dingen zou ik ongelooflijk graag meewerken, lijkt mij een zeer boeiende job. (Als er iemand tips heeft om in zo’n ontwikkelomgeving terecht te komen, laar maar komen :))

  3. Nog iPhone post. Dat moet nogal een gerief zijn 🙂

    Serieus: het is wel knap van Apple dat ze durven met producten te komen i.p.v. enkel met concepten. Dat geldt voor elektronisch papier, voor multi-touch dinges, voor echte spraakherkenning, voor methanol-batterijen, … allemaal dingen die ik graag eens in de winkel zou willen zien liggen. Maar dan liefst niet aan €600 het stuk.

    Philips durft dat ook. Van de 10 gelanceerde ideeen, lukt er maar ééntje (de CD, het scheerapparaat met 3 koppen, de Senseo, en dan hebben we het ongeveer gehad), maar daar verdienen ze dan wel goed aan. Bv. nu die TV’s met adaptieve kamerverlichting, het zal wel niet aanslaan, maar ze doen het toch maar.

  4. Ja duh, dat filmpje circuleerde pakweg 6 maand geleden al. Maar de multitouch interface gebruiken voor een consumer device is nog altijd iets anders dan een ‘proof of concept’ bouwen me dunkt.

Reacties zijn gesloten.