Ontluisterend

Wouter Vandenhaute is het precies niet meer gewoon dat hij tegengesproken wordt.

Het is debat over doping en Lefevere en e-mails als bewijsmateriaal, en ‘t is redelijk boeiend, hoe hij daar in de Zevende Dag eigenlijk wel in de hoek gedrumd zit, en als een duivel in een wijwatervat links en rechts uitgangen zit te zoeken. De ene rethorische truuk na de andere passeert de revue, en vooral indrukwekkend is de manier waarop hij kijkt. Als blikken konden verminken, dat soort dingen.

Ik kan me inbeelden dat hij een gevaarlijke mens is om tegen u te hebben.

Oh, en een still van een video-opname van een print van een  mail als bewijzend sluitstuk in een betoog dat iemand een mail naar iemand gestuurd heeft? Redelijk stom, beste Wouter.

3 reacties op “Ontluisterend”

  1. Wat ik vooral gezien heb in DZD waren de neerbuigende ( ” we willen wel eens doen alsof we luisteren” ) blikken van twee mannen ( B. De Wever & zowaar L. Vanden Brande ) tegenover Caroline Gennez.

  2. 1) En kwaad dat hij is, Wouter. Ik kan me niet voorstellen dat hij me ooit deed lachen!
    2) Ik zou mij over Caroline Gennez niet echt veel zorgen maken. Ik denk dat dit een wie laatst lacht, best lacht scenario wordt. Ze is sterk bezig!

Reacties zijn gesloten.