Bedriegtenboel

Ik vind dat niet gemakkelijk, foto’s maken van een comedy-voorstelling zonder allerlei dingen te verklappen.

Vorig jaar bijvoorbeeld, had ik van het optreden van de werkelijk ongelooflijk sympathieke Gili een foto gemaakt die eigenlijk de hele grap verklapte, en die ook op Gentblogt gezet. Enfin, làng heeft het er niet op gestaan, en één haal van de Healing Brush in Photoshop was voldoende om het euvel te verhelpen, maar toch.

Sindsdien let ik er echt wel op. Pak nu deze foto:

Gino Sancti

Ik hoop dat het er niet aan te zien is, maar daar is dus de helft van wat op het podium stond en lag, uit weggephotoshopt. Oh, en ik heb ook Han’s tirette op zijn lange onderbroek dichtgemaakt, anders stond dat zo schaamtelijk. 🙂

Los daarvan was het een bijzonder bijzonder goede voorstelling, gisteren. En moet ik nog een gaatje vinden in het drukke programma van vandaag om er een review van te plaatsen. Ahem.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.