Recovery, my ass

Ik had daarjuist een prachtige foto van een mot die aan het scheervliegen was boven de monnikskap. Head on, helemaal in focus, wat in het vakjargon ne vree wijze foto heet. Een fractie van een seconde later nog één gepakt, maar daar was het beest al verdwenen.

Foto maar direkt verwijderd dus.

Helaas! Te rap te veel op het deleteknopje geduwd: de laatste foto én de voorlaatste waren weg. Grr! Dju! En ik was juist goed bezig!

Enfin, niet getreurd, fototoestel schoon niet meer aangeraakt, naar boven gestrompeld en een undeleter losgelaten op de compactflash.

Wa graadte gij? Files van màànden geleden (letterlijk, van de eerste dagen dat ik mijn toestel had en mijn kaart plenti-vol stond) nog terug te halen zonder problemen, maar de file die ik wou, _DSC6280.NEF: hopeles. Zo stond het er echt: hopeloos. Invalid file handle. Ack!!

Demoraliserend, ik moet het u niet vertellen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.