Sonstiges

Petteri’s pontifications — uitstekend

en

Special Lenses for F Mount — kwijl.

…en voor wie geïnteresseerd is in vliegen en muggen: ik heb net de vliegen-pagina en de muggen-pagina vanop mijn Tuinsafari verenigd in een vliegen & muggen-pagina, en die dan weer uitgesplitst in Nematocera (o.a. muggen, langpootmuggen, motmugjes), Brachycera (o.a. roofvliegen), en Cyclorrhapha (onder meer zweefvliegen, strontvliegen, fruitvliegen, vleesvliegen en huis- en bloemenvliegen).

Klaar voor propere verse inhoud. Morgen.

Morgen moet ik ook naar de neurochirurg en naar de uroloog. De pijn en de urologie zijn er de laatste twee maanden niet op verbeterd, geheel in tegendeel zelfs. ‘t Zal mij benieuwen wat ze te vertellen hebben.

En nu kruip ik met wat Voltaren in bed: al niet meer geslapen sinds eergisteren kwart na elf ‘s avonds of zoiets. Ik hop dat ik zo moe ben dat ik in slaap geraak zelfs met pijn.