Vergeetkous

Dedju. Gisteren op café vergaderzaal mijn portefeuille vergeten. En dat had niets, maar dan ook niets te maken met het aantal Irish coffees en pints Guiness dan wel Kilkenny die er gedronken waren.

Niets! zeg ik u. Het zijn lasteraars en slechte mensen die anders zouden impliceren. En trouwens, er moest vergaderd worden met serieuze mensen, en op het einde was mijn madam er zelfs bij, dus wat zou ik dan aan overdaad doen?

En al wat in een andere richting zou wijzen is gelogen, overdreven, en komt van mensen van slechte wil met veel te losse tongen.

11 reacties op “Vergeetkous”

  1. Ge mocht dienen ‘café’ laten staan hoor: het was een café, en dan zal ik toch wel bij één van die lasteraars zijn: ge waart alles behalve nog nuchter want tegen dat ik eraan kwam was ‘het kwaad al lang geschied’ 🙂

  2. Als Belg aan buitenlandse bieren? Ik zou zo denken dat het eerder omgekeerd is, als buitenlanders aan Belgische bieren beginnen…

    Nee, en daarnaast: ik had maar een paar pints Guinness en Kilkenny binnen. Het waren meer de bijna-gratis Irish Coffees die het deden. Alhoewel: ik was helemaal niet zat. 🙂

Reacties zijn gesloten.