Changement de décor

Hoezee! Vanaf vandaag tot zeker eind dit jaar zit ik tussen drie en vier dagen per week op een nieuw werk.

Of eigenlijk: een nieuwe ouèrqueplècque, want het werk blijft hetzelfde maar ik zit consultantsgewijs bij de klant zelf te werken. Open plan office, clean desk policy, groot bedrijf, een eigen ladenblok-met-sleutel, een twee portable, uitzicht over Brussel, een Delhaize in de kelder, allemaal nieuwe collega’s, vergaderingen en meetings en analyse en rapporten: hoera!

13 reacties op “Changement de décor”

  1. Hee, hebben wij daar nen delhaize? Handig!

    En wat is er mis met het achtste? Ik ga daar vanaf september zitten als ik mij niet vergis. (Kan ook zevende zijn)

  2. toch zijn bever gele schoenendragers en blijven ijsberen, tja, wat blijven die eigenlijk.. een beetje ijs eten met wittebaarden uit afrika? o nee die bestaan niet. pech gehad dan maar. tot de volgende keer japenbrokkers!

Reacties zijn gesloten.