Cost of living

Vanmorgen in het grootwarenhuis in de kelder een fles Cola Light gekocht en twee croissants.

Anderhalve liter Cola Light: € 2,19.
Twee croissants: € 1,80.

Euh. Is dat mijn gedacht, of is dat ongoddelijk duur? Nu, de blikjes uit de automaat zijn hier 70 cent, dus het verschil tussen € 2,10 en € 1,46 per liter is nog wel de moeite waard. Maar ik besef net dat ik er eigenlijk geen flauw idee van heb hoeveel zo’n anderhalve liter eigenlijk normaal gezien kost.

Behalve dat het toch niet anders dan veel minder dan twee euro kan zijn. Anderhalve euro of zo?

18 reacties op “Cost of living”

  1. Een duur grootwarenhuis in de kelder van een gebouw waar er ook kantoren zijn… De Match op het Woodrow Wilsonplein toevallig?

  2. Een Delhaize in de kelder… ik heb je gisteren al verwittigd! Een fles coca cola kost in een Spar op het gelijkvloers €1.51.

    En 2 croissants voor €1.80???? Hopelijk waren ze warm, gevuld met frambozen en/of chocolade en kreeg je er een tas koffie bij.

  3. Mij staat ook iets bij van rond de 50 frank. Zo zie je maar hoezeer je op prijzen let als je er niet meer op ‘hoeft’ te letten *kuch kuch*. Je staat er niet bij stil: 2,35, wat zegt dat nu? 95 frank daarentegen. Vandaar dat ik selectief omreken, als ik het niet wil weten, doe ik het niet. Meestal wel.

  4. In de Hallenstraat, dat is 3 minuten ver, is er een grote gewone Delhaize, met ‘normale’ prijzen en een breder aanbod.

  5. Effe uit uwe toren ‘t noordstation in, daar ligt ne city GB die stukken goedkoper is. Mijn nonkel werkt trouwens ook voor de post, in ‘t muntcentrum 🙂

Reacties zijn gesloten.