Slides

Normaal gezien, in het ideale geval, als er niets anders te doen zou geweest zijn en ik alle tijd van de wereld had gehad, dan zou ik lang en hard geschreven en geoefend hebben, en ingestudeerd en geschaafd en verschoven en dingen.

Maar er waren andere dingen te doen en er was niet alle tijd, ‘t zal dus zo ook maar moeten gaan. ๐Ÿ˜€

Slides

Allez hop. Een laatste blik op mijn slides kwestie van nakijken op spellingsfouten, en ik trek eens het openbaar vervoer op naar Antwerpen toe.

Van web twee punt nulken, weetwel.

32 reacties op “Slides”

 1. Pingback: Pietel.be
 2. 182 slides is idd behoorlijk insane. Normaal mag je rekenen tussen de 30 seconden en 120 seconden per slide, afhankelijk van de ratio inhoud tgo inhoud die niet op de slide staat (het “slides als kapstok”-principe)…, en afhankelijk van de snelheid van de presentator.
  Dus als ik ff snel reken ben je voor minimum 1 1/2 uur, maximaal 6 uur bezig. Hopelijk kan je nog de laatste trein naar huis nemen ! ๐Ÿ˜‰

 3. Spellingsfouten?
  Ik kan me maar een stuk of 7 slides herinneren met tekst, en daar stond telkens รฉรฉn woord op ๐Ÿ˜€
  Maar ik zat me wel af te vragen of je nu op je laptop een “dual view” had, met notities naast de foto’s?

 4. Ah, had ik die slides hier tijdig gezien, dan had ik niet naar Antwerpen moeten rijden ๐Ÿ˜‰

  Of juist wel, want terwijl je bezig was met je presentatie dacht ik bij mezelf dat de slides goed de inhoud van je presentatie ondersteunden, maar dan wel zonder de aandacht af te leiden. En vooral: het zijn geen typische powerpoint-slides met titel en bullet list op elke slide (waarbij het publiek dan de neiging heeft om te lezen terwijl ze zouden moeten luisteren), integendeel.

  Ik heb alles opgenomen in MP3. Behalve de eerste x minuten, want ik kwam te laat binnen, je was al bezig met slide nummer 14. Bestaat er interesse (en toestemming) om die MP3 te publiceren?

 5. De enkele bloggers die in de zaal aanwezig waren hebben zich al “geout”, ofwel hier in de comments of op hun eigen blog … Het was overigens een interessante, beste leuke en zeker goed gebrachte presentatie. Bedankt Michel.

 6. ‘t Was inderdaad een mooie presentatie.
  En die MP3 lijkt me wel pliezant, vooral om eens naast de slides te plakken (anders zijn ze niet echt veelzeggend me dunkt)
  Waar ik wel van verschoot: geen mensen die ik ken (maar ik ken er dan ook niet zoveel) aanwezig, maar achteraf toch een paar die ik “wel eens lees”…
  Real life en i-life: een wereld van verschil!

 7. @Wannes: mijn frustratie was inderdaad ook dat mensen hun namen en URL’s hadden afgezet. Of shit, nee, dat is alleen in Second Life dat die boven uw hoofd zweven.

  Overigens: zo asociaal dat Web 2.0. Toen het gedaan was, iedereen rap naar huis om achter de pc te gaan zitten in plaats van op cafรฉ te gaan!

 8. ‘t was inderdaad gedaan toen het gedaan was.
  Normaal geven ze van’t KVIV nog een glaasje bier of iets.
  Maar nu was’t in de hal…
  En ja, snel-weg en terug in SL eh.
  Er mag trouwens nog eens een blogdinner aankomen denk ik…

 9. @Wannes

  Binnenkort zijn er nog enkele bloggersevents. Op 3/3 is er een blogmeet te Leuven, op 23/3 is er de uitreiking van de bwards te Antwerpen en op een zaterdag in mei is er nogmaals een Barcamp te Brussel. Keuze over dus …

  En dan vergeet ik bijna de viering van 2 jaar gentblogt vanavond.

 10. Heel leuk die web 2.0 toestanden, maar wat als Google morgen zegt: “goh, weet je jongens, we hebben het zo niet begrepen op al die mashup toestanden. Vanaf nu moet je betalen om onze API te gebruiken”. Opeens een redelijk aantal websites een groot deel van hun functionaliteit kwijt.

  ‘t Is allemaal zeer leuk, maar kleine beslissingen van 1 bepaalde speler kunnen serieus grote gevolgen hebben voor redelijk wat mensen.

  Maareuh, goeie presentatie ๐Ÿ™‚

 11. Hoeft toch niet? Zelf heb ik al massa’s dingen gezien en gelezen over Web 2.0 en ik weet nog altijd niet wat ik ervan moet denken (laatst nog een hele exposรฉ gehoord over Web 2.0 en folksonomies waarbij ik dacht: mens, hou toch op! Hou u eens met nuttiger dingen bezig). Maar ik vond het filmpje wel leuk gemaakt.

Reacties zijn gesloten.