Cola Light Plus

Overmoedig twee keer vier liter gekocht gisteren, in het Vuil Geebeetjen aan de Dampoort.

Cokelightplus

Overmoedig, want ik ben na één fles niet echt overtuigd.

Het smaakt, bij een eerste proeving, naar een mengeling van lauwe Cola (zelfs al staat hij ijskoud) en platte Coke Light Lemon, met een vleugje medicament erin.

Cola moet veel spuit bevatten, prikken en fris in de mond zijn bij het drinken. Ik ben al niet zo voor die Lemon wegens te wee van smaak, maar deze is nóg minder fris en nóg kleffer. En bevat nog minder spuit. Bah.

Ik ga nog een fles uit de frigo halen en het concept een tweede kans geven, maar laat één ding duidelijk zijn, beste Coca-Cola Company: ik doe dit enkel en alleen omdat de nieuwe Cola door Belgen ontwikkeld is.

Anders had ik hem al in een doos naar de arme kindjes gestuurd.

Doe mee met de conversatie

9 reacties

  1. Twee keer gratis gekregen op de parking van de supermarkt en – ongetwijfeld wegens de hitte en een dorstig bakkes – goed bevonden. Het leek die vreemde chemische smaak van reguliere Cola Light (Lemon) te missen. Een paar dagen later thuis een blikje gedronken dat niet echt gekoeld was en plots was het niet meer binnen te krijgen, die rommel. Dan maar terug naar die goeie ouwe Cherry Coke van een jaar of 20 geleden. DAT was pas spul.

  2. Da’s nu eens typisch, sè; onze rotzooi (den bucht en den brol die we niet meer moeten hebben) naar de arme kindjes sturen 😛 Maar gelukkig hebt ge u ingehouden! 😉

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.