Een beetche ziekskes

O o o o. Ik was gisterenavond helemaal slecht.

En het is allemaal Sandra’s schuld: zij had niet gelet op de slinkende voorraad Cola Light, en dus bevond ik mij in een situatie van één fles Cola over, maar niet koud staand.

En dus heb ik een liter drinkyoghurt achterover gekapt.

Drinkyoghurt, dat is zoiets van meersmakegem, en ik had enorm veel dorst wegens juist een dikke boterham met tonijnsla en stapels garam masala binnen.

En dus heb ik die liter drinkyoghurt in één teug achterover gekapt.

Drinkyoghurt, dat heeft met chocolademelk gemeen dat het zonder probleem in zeer weinig tijd binnen te krijgen is, maar dat het dan zo van beuurrghh doet.

En dus lag ik gisteren om halfelf in bed met de matras opgeplooid in leesstand en de laptop op schoot, naar afleveringen van House te kijken. Zo ziek als een hond. ‘t Was gelijk ik op ontploffen stond.

*damn you Sandra!*

Doe mee met de conversatie

23 reacties

  1. Echte venten kopen hun cola zelf. Echte venten nemen hun verantwoordelijkheid. Echte venten …
    Tsien, misschien moet ik mij nen anderen, ‘echten’ vent gaan zoeken 😀

  2. Wie drinkt er dan ook Cola Light? Da’s vragen om moeilijkheden.

    Een oudcollega van mij had ooit eens iemand geholpen met een verhuizing, was dorstig geworden en had een pak sinasappelsap gevonden in de koelkast aldaar, klokt het zo naar binnen en voelt iets snotterig en glibberig naar binnen glijden. Het pak bleek al enige tijd over de datum te zijn….

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.