Ach ja

De kat kwam weer eens mauwend binnen. Zo van maaw. Mààw.

Dan weten wij dat het weer van dattum is: een beestje binnengesleurd, dat ze ter onzer edificatie zal slachten. Alsof ze na al die jaren nog altijd écht hoopt dat we het ooit zullen leren, als ze het maar vaak en duidelijk genoeg voortoont.

Deze keer geen konijn, maar wel een muis. Binnengebracht zoals meestal: levend en wel if a little dazed wegens vastgestekt in het nekvel.

Ik uit de zetel gekropen en genaderd: Yog-Sothoth had het beestje nét op de grond gezet, waar het een beetje suf stond te zwijmelen. Ik dacht nog dat ik het kon redden, maar helaas: de kat zag mij dichterbij komen, en indachtig wat ik met één van haar vorige slachtoffers gedaan had, duurde het geen twee seconden voor ze het beestje bij de kop in de mond genomen had, en er een knauw in gegeven had.

Nèm, leek ze wel te zeggen toen ze parmantig wegkuierde. Laat dit maar eens terug los in de tuin:

Een ex-muis

Tja. Net zoals bij die konijnen (zie hier en hier bijvoorbeeld): de kop en de bovenkant met huid en haar opgevreten, en de onderkant laten liggen.

Tot lering en vermaak, vermoed ik.

Doe mee met de conversatie

16 reacties

 1. Dèm! Zoek ik “edificatie” op in Google (omdat ik niet echt zeker ben van de betekenis van het woord) kom ik dit tegen. Op de eerste plaats dan nogwel.
  Krrr… mijnheer is alomtegenwoordig!

 2. Allé, ik vind dat al jaren superonrealistisch dat al die organen, darmen en whatsoevers zo in uw buik enal zitten. Dat lijkt me zo niet echt erin te passen.

  Maar kijk, uw kat heeft bewijs kunnen leveren. Het zit er echt in!

  En het ziet er voos uit.
  (maar wel nog vers)

 3. Ik begin precies minder van katten te houden, vegetariër zijnde. Gruwelijk wreed zijn die beelden, ik word er niet goed van

 4. Neemt op het gemak enkele stappen achteruit. Als het beest – zijnde uw kat – beweegt, doe alsof ge dood zijt. Eens ge aan de deur zijt, draait ge u om en loopt, loopt, want dat beest is duidelijk meer van plan.
  Ik begrijp echter wel heel goed dat ze dat stuk laten liggen heeft. Het ziet er niet echt lekker uit.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.