Elio

‘t Is al een tijdje dat ik hem volg, Elio op het interweb. WordPress, Flickr, Dailymotion, een digg-achtig systeem om de vraag van de week te kiezen… technisch proper, allemaal. Maar vooral: persoonlijk, voor zover ik kan zien niet al te gefilterd door communicatie-experten, niet genant campagne-voerend.

Presidentieel, bijna: Elio staat boven al die politieke sordiditeiten.

Ik maak mezelf misschien dingen wijs, maar ik heb echt de indruk dat die mens het allemaal echt meent. En daar mogen ze, eigenlijk, in Vlaanderen nog wel een puntje aan zuigen.


Dites-moi un peu…
Uploaded by eliodirupo

Ik zie het, om zomaar iemand te noemen, Leterme niet doen.

6 reacties op “Elio”

  1. Vlamingen zijn goed in het diaboliseren van mensen waarvan ze eigenlijk iets kunnen leren. Dat Elio zo een zaken berekend doet is deel van zijn job. Communicatie is dikwijls manipuleren. Je wilt iets vertellen en je wilt dat de andere je hoort. Enne Thomas van mij mag hij dat strikje voor altijd achterwege laten.

Reacties zijn gesloten.