Living

Een slecht excuus van een foto—ik had alleen de el cheapo point & shoot bij de hand—maar kijkt kijkt:

De living, stand van zaken

De plankenvloer ligt er, in onze living! En de schouw is gepleisterd! En de trap naar boven hangt niet meer tien centimeter boven de vloer!

Moet nog gebeuren: de vloer oliën, en de afwerking. Een stopcontact in het midden ergens. En de meubels terugzetten, natuurlijk. En dan nog de muren: die moeten uitdrogen, en dan afgewerkt worden. En verlichting doen. En het plafond.

8 reacties op “Living”

  1. @tom: zo gelijk op het werk hé, een stopcontact in de vloer met een deksel erop en gaatjes aan de zijkant van het deksel zodat er draden in kunnen en uit. You know what I mean hé?

    En daar links onder, daar is ook nog plankenvloer. Maar dit is een collage van een foto of tien, en die kant stond er net niet op. Vandaar het zwart.

  2. Nu zit ik toch nog met dezelfde vraag als die van Tom. Ga je nu die vloer terug uitbreken om de leidingen te leggen voor dat stopcontact of liggen draden die er al ? Zoals gelijk bij die mannen van ‘t stad: eerst een straat leggen en ze twee weken nadien openbreken om er nog een riolering te plaatsen. (Lollig.)

  3. Nee hoor: de draden liggen er al, op de juiste plaats. Het is zaak van alles te oliën en klaar te hebben, en dan met een zaagsken er op de juiste plaats een vierkantje uit te doen, het vierkantje in een dekseltje te steken, een randje monteren met scharniertjes, en Robert is uw nonkel, geen mens die op het eerste gezicht ziet dat er daar een deksel zit.

  4. Ik vond dat eigenlijk nog leuker dan het moment dat alle verbouwingswerken klaar waren: het moment dat alles écht vorm begon te krijgen en dromen tastbaar werden.

Reacties zijn gesloten.