Piepers

Vanavond gaan we naar een concert, met een man of vijf.

Ik heb de tickets al besteld en kredietkaartgewijs betaald op 4 november vorig jaar, maar de dingen zelf zijn nooit toegekomen. Het geld stond wel op de kredietkaartafrekening, ik heb een bevestigingsmail gekregen dat ik plaats 4 tot en met 8 in rij 19 van blok 134 heb, maar meer dan dat: nope.

De mannen van het Sportpaleis gecontacteerd, in januari ondertussen al: tja, dat het nog wel gebeurt, dat de tickets verloren gaan of dat er iets mis loopt. Of ze ze dan nog eens kunnen opsturen? Nee: “Duplicaten versturen is sowieso uitgesloten.” Dat ik het maar aan de kassa moet uitvechten.

En o ja: dat ik er niet aan moest denken om in verschillende groepjes af te komen: “als u geen deeluitmaakt van het gezelschap, bestaat er een kans dat de deurwachter [uw gezelschap] de toegang ontzegt; conform onze verkoopsvoorwaarden moet de aankoper ook effectief het concert bijwonen.” Leutig: stel eens dat ik geen zin meer zou gehad hebben, of zou verhinderd geweest zijn, wat dàn?

Afijn. Ik ben er dus hoe-ge-naamd niet gerust in. Het betalingsbewijs zelf—grote werken in huis, al van begin januari niet meer thuis wonend—heb ik niet op zak. Gisteren heb ik na veel trekken en sleuren en harddisks versteken gelukkig nog nét de relevante klantnummergegevens en dergelijke uit de bevestigingsmail op de (oude) computer kunnen halen. De mail zelf heb ik niet, nee: geen netwerk thuis, en vanmorgen om vier uur, toen ik de computer ondertussen helemaal uit elkaar gehaald had en de relevante harddisk naar een andere computer had verhuisd, kreeg ik hem niet meer aan de praat.

De disk. Met onder meer al mijn mail van de afgelopen jaren erop.

Nee meneer, ik ben er absoluut niet gerust op. Vanavond gaan we daar staan aan die kassa en gaan we niet binnen geraken, ik ben er praktisch zeker van.

update Peter “Floyd” Decroubele rapporteert!

Ik heb gebeld met het Sportpaleis.
De kaarten staan blijkbaar op een “zwarte lijst”.
Wegens niet gearriveerd.
Enkel Michel kan ze afhalen, mits identiteitsbewijs.
En dan krijgen we vijf duplicaten.
No problemo dus.

Gimme an O! O!
Gimme an E! E!
Gimme an F! F!
What’s that spell? OEF!!!

9 reacties op “Piepers”

  1. yep, dat is inderdaad spelen met vuur. net een onderhoud gehad met de gasten van Ticketmatic en die hebben hun zaakjes wél goed voor elkaar: betalen met credit card en ticket loopt onmiddellijk binnen, zowel in browser als via e-mail. mét een unieke barcode. Veel succes Michel!

  2. Als je normaal gezien het rekeninguittreksel, of in dit geval de afrekening van de cc, bij hebt zou het moeten lukken. Alvast veel succes en geniet van de Roger als je binnen geraakt 😉

    Oh, en het “op naam” zijn van de tickets, waardoor de aankoper er bij moet zijn, is al wel een tijdje bij vele evenementen. Zwarte markt, weet u wel (ja, ook ik vind het erg).

  3. Oei, dat klinkt inderdaad niet supergoed. Ik hoop van harte dat je binnengeraakt. Ik heb anders nog 1 ticktetje over. Teveel besteld? Neen niet echt. Een wending in mijn leven heeft hiertoe gezorgd. In ieder geval, veel succes!

  4. En in’t vervolg uw tickets met aangetekende zending laten opsturen. Ja, grote kans dat je niet thuis bent op’t moment van arriveren en dat je ze op het postkantoor zult moeten gaan halen. Maar dan heb je ze tenminste. Hoewel ik juist bedenk dat ik 2 werchter combi-tickets + camping ter waarde van 362 euro zomaar heb laten opsturen een hele tijd geleden…blij dat die proper aangekomen zijn ^^

Reacties zijn gesloten.