Doe mee met de conversatie

10 reacties

  1. Juijj ! Sp.a boven en alles daaronder, eronder. Het moet zijn dat ge touwens een serieuze socialist zijt. SP.a en Groen! bovenaan. Enkel Spirit blijft wat achter 🙂 .

    Heb hem daarstraks ook eventjes gedaan en kreeg hetzelfde resultaat als bij het Kieskompas en de Stemtest van de VRT: rood 🙂 . Hehe. Nu nog 18 worden volgende week en we kunnen ons gaan melden, joepie !

  2. Drie kieswijzers (deze, kieskompas en de stemtest) die mij drie verschillende antwoorden geven (niet in volgorde: SP.a, NVA en Groen!). Interessant bij deze is wel dat er een onzekerheidsmarge wordt aangegeven. In uw geval zou dat dus kunnen aangeven dat ge misschien toch beter bij CD&V past dan bij Groen! of SP.A… 🙂

  3. Maar allé, wat ik ook doe, de partij waarop ik wil stemmen staat in geen enkele van de drie tests die ik deed op 1: wel spirit, groen en groen. Ik ben blijkbaar groener dan ik dacht. Ik troost me met de ‘Devil Wears Prada’ gedachte: Red is the new Green.
    Van de kieswijzer was ik ook wel verrast dat LDD onder VB uitkwam. In de andere tests staat VB moederziel alleen onderaan.

  4. Ter compensatie: mijn resultaat was bijna volledig tegengesteld. Uit vorige posts vermoedde ik wel dat onze politieke voorkeuren wat uit elkaar lagen, maar zo’n verschil had ik niet verwacht.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.