Oproep!

Helaba! U daar! Ja, u daar, languit achterover in de zetel. Of pijnlijk alert in de vroege uren van de nacht. Of ondertussen weer veel te vroeg op het werk en schaamteloos het internet afschuimend. Of dringend aan een pauze in het blokken toe, of tussen soep en boodschappen en patatten, hier terechtgekomen via Google, op zoek naar een chinese naam of een tatoeage van Natalia. Arachnofiel of arachnofoob, actua-verslaafde, meerwaardezoeker, nagelbijter, kattenmens, lurker, niet-lurker, geinponem en/of flipkikker!

Binnenkort! Is! Het! Weer! Gentse! Feesten!

En wat is dat, de Gentse Feesten?

Niemand?
Niemand?

Ja! Juist, daar vanachter: Gentse Feesten, dat is wanneer het Project alle stoppen uittrekt en zijn redactieploeg uitbreidt!

Dit jaar gaan we tot voorbij het gaatje, en komen we er aan de andere kant weer uit: werkelijk iedereen en alles! kan! Een eindredactionele ploeg zal 24 uur op 24 klaar staan om uw werk, vliegende vrijwillige reporters, in vorm te gieten en multimediaal op intervis te gooien!

Geen flickr of youtube of, euh, dinges, weetwel, dat ander ding dat ook multimedia doet, zal veilig zijn voor ons, euh, multimediaal dinges. Hierzie kijkzie: van YouTube:

[ha! ziet ge wel, ik kan óók enthousiast doen en van promotiemateriaal maken en alles!]

Ahem. Edoch. Meer to the point: we zoeken bij Gentblogt mensen die zin hebben om tijdens de Gentse Feesten mee te werken. Als je al een idee hebt van wat je zou willen doen, hartelijk welkom. Als je  geen idee hebt maar wel wil meewerken: ook hartelijk welkom.

Alles of bijna alles kan. Artikels uiteraard—recensie, opinie, verslag, cursiefje, polemiek, actua, … maar ook foto’s, geluid, film: van zodra het op het internet geraakt, kunnen we er iets mee aan. Ga je graag naar theater maar doe je liever dubbelrecensies met een fotograaf: wij koppelen je. Wil je nieuwe muzikale horizonten verkennen maar je weet niet goed wat: we helpen je op weg. Heb je een machtig idee voor een fotoreportage, of ken je mensen in organisaties, of ga je tóch de straat op om foto’s te trekken en zoek je een uitdaging: wij zijn er voor u.

Mail naar ons redactieadres, en je verneemt zo snel mogelijk verdere praktische informatie.

update en ’t is uiteraard niet alleen voor Gentenaars—zélfs Antwerpenaars zijn welkom!

Doe mee met de conversatie

12 reacties

  1. Mogen mensen van Antwerpen ook interesse tonen in de redactieploeg? Of is het iets exclusief voor de Gentse medemens? ’t Is maar om te weten of ik moeite moet doen om in mijn pen te kruipen :-).

  2. proper initiatief 🙂 als ik dit jaar naar de feesten ga (woon zelf in Vlaams-Brabant) dan wil ik gerust iets neerpennen over wat ik tegenkom! en dat filmke: wree wijs 😉 en super theme song!

  3. Ik voel mij wel geroepen… deze zomer ben ik voor het eerst als ex-Gent-student op de Fieste en het zal een klein beetje pijnlijk worden vermoed ik om de gezelligste stad terug te bewonderen. Pijnlijk, maar vooral hartverwarmend!

  4. hiep hoi!
    ik sta al op de lijst, hoe fijn is dat niet. zo heb ik al iets om naar uit te kijken na de examens. merci michel!

  5. Ik zoek jonge alcoholisten, die iets aan hun probleem gedaan hebben of er iets willen aandoen. Ben ik op het juiste adres?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.