Details

Ik kan het krijgen als de details niet goed zijn. Als het met een klein beetje moeite helemààl in orde is, is dat dan dan niet veel beter?

Gelijk deze bijvoorbeeld. Waarschijnlijk zal niet één persoon op honderd hierover vallen… OK, who am I kidding, niet één persoon op honderdduizend tenzij ze erop gewezen worden, maar toch:

Shrek3detail

Gezien? Gezien? Gezien?!

Om zót van te worden hé? Hoe is dat mogelijk! Da’s dus een affiche die in kweetniehoeveel landen uithangt, en waar kweetniehoeveel mensen naar kijken, kweetniehoeveel keer per dag!

En met een klein beetje meer moeite zou dat in orde geweest zijn, in plaats van het degoutante amateurisme dat het nu uitstraalt!

Voor die paar mensen die het niet zouden gezien hebben:

Shrek3detail2

Jawel: één op de twee stenen zijn hetzelfde! Ze hebben maar een stuk of vier verschillende stenen in heel die vloer!! Aaaargh!!!

Doe mee met de conversatie

16 reacties

  1. Ik dacht dat het ging zijn, dat die muis, de meest rechtse onderaan muis dus (beetje de JMDD van de muizen), maar één oor had – of het er toch zo naar leek. Ik weet natuurlijk niet of die muis in een ver verleden ooit gemarteld geweest is door Farquaad, het slachtoffer was van straatcriminaliteit of gewoon een werkongeval heeft gehad op de gehoorapparatenfabriek.
    Ik dacht dat je daarop wees.

  2. Na gekeken te hebben naar de geknipte afbeelding, de verduidelijking én een originele Shrek 3 poster aan het Zuid deze middag moet ik nog steeds zeggen : ik zie het écht de gelijkenis niet.

    Tenzij je bedoelt dat de stenen allemaal nogal grijs zijn, in dat geval : Inderdaad! Aargh!!!

    🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.