Maar meisken toch!

De aankondigingen op VT4 werden vandaag, zoals wel vaker gebeurt, door Veronique De Kock gedaan.

Mevrouw De Kock kan mij krijgen, dat spreekt. Die glimlach, die ogen (individueel genomen), dat lichaam. Die innemende persoonlijkheid ook—ik denk dat ze in het echt écht sympathiek en lief is en zo. Meer nog: ik wil zelfs extra moeite doen om mijn disbelief in dien zo suspended mogelijk te houden.

(met andere woorden: ik wens hier geen lijfgeur en antipathieke bitch-geruchten te horen — dank u daarvoor bij voorbaat)

Maar. Wat zag mijn lodderig oog op de armen van Veronique? Allemaal witten vlekken! Dat zal toch geen ziekte zijn of zo hé? Of weggenomen pigmentdingen?

Ik maak mij zorgen, begod!

Doe mee met de conversatie

22 reacties

  1. Altijd al gedacht dat die borstimplantaten bij Veronique niet deugen. En hou u binnenkort vast voor de nieuwe roodharige omroepster van VTM, Erika Van Thielen. Destijds werd ze op Ketnet vervangen omdat “de jonge kijkertjes haar niet zo sympathiek vonden”. Haha, van een eufemisme gesproken! Ik heb de indruk dat men bij VTM niet goed meer weet van welk hout pijlen te maken, maar dat is weer een andere discussie…

  2. ah , daarom hebben ze die muziek op de achtergrond beginnen spelen terwijl die meiskes spreken: om af te leiden ?

  3. ‘t is een sympathiek meiske, Michiel, ik heb haar al backstage in het echt ontmoet. Zei het zeer kort. Uw illusie kan blijven leven. 😉

    PS: “ogen individueel genomen”? Dat klinkt freaky, man!

  4. Awel, ik heb haar per toeval al diverse keren ontmoet op ultradecadente VIP-feestjes (in een ver en roemrucht verleden), en ik moet die positieve reacties toch tegenspreken. Mooi en innemend, dat wel – en steevast een opvallende verschijning, in welk gezelschap dan ook. Maar sympathiek? Zelden.

  5. Roos is sympathiek en zeer mooi op een natuurlijke manier. Weet ik van toen ik in een roemrucht verleden altijd toevallig op het juiste moment op de juiste plaats was om een vipkaart te scoren van TMF-en andere awards, en ik daar aan de klap aan het geraken was met RVA – maar toen kwam Luc Boret zich moeien en was het om zeep. Den omo.

    VDC is ook wel zeer mooi, maar toch wat plastiekeriger he? Heeft ze vitiligo of heeft ze gewoon haar huid kapot geblast middels te veel zonnebankkuren? …

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.