Medium4you

Awoert! ‘t Is niet eerlijk!

Anderen krijgen wel een mailtje van die mannen om ze ervan op de hoogte te stellen dat inhoud van hun website gecopypasted is zonder toestemming, maar ik niet. Alhoewel er wel artikels van mij op staan.

Zwak!

update: mail gekregen en beantwoord. Ik ben eens benieuwd.

Doe mee met de conversatie

19 reacties

 1. Misschien hebben ze jouw e-mail niet gevonden. Wees tolerant. Die site draait nu nog gewoon in beta. Die is niet publiek. Wel lijkt het een spannende site.

 2. Pingback: capo7 - MyBlogLog
 3. Dag

  Medium4You is een gratis uitdrukkingssite waar iedereen vrijuit zijn mening, zijn creaties, zijn vrezen enz..kan uitwisselen en erover kan debatteren. Deze is toegankelijk voor elke inwoner in Belgïe en andere landen, in afwachting dat iedereen zich dit overbrengingsmiddel zou eigen maken.

  Op 15 juni heb ik u via mail op de hoogte gebracht van het lanceren van Medium4You, het eerste tweetalige interactieve portaal in Belgïe: http://www.medium4you.be, dat nog tot half juli in “beta” fase is. De bedoeling van deze fase is het valideren van ons platform maar ook de aansluiting van een groot aantal redacteurs (tricen).
  Sommige artikelen werden op basis van hun pragmatische inhoud uitgekozen om een echte ‘life’ site te tonen. Er is dus geen plagiat.

  Op zoek naar deelnemers waren we niet van plan in contact met vakjournalisten (overigens bloggers) te komen. Zo is het toevallig gebeurd! Niettemin wenst Medium4You een toegankelijk platform voor elke burger aan te bieden.

  We willen ook verduidelijken dat de publicitaire campagne nog niet voor deze fase wordt voorzien.Elke inlichting wordt met een pseudoniem of een eponiem gepubliceerd, die door de auteur wordt gekozen, en ook met de verwijzing naar de blog in kwestie, als het gevraagd wordt.

  Ons project wordt niet in het kader van “een burgerlijke journalisme”ingeschreven maar wel in het kader van een debat tussen burgers die zich graag willen uitdrukken.

  Hartelijks

  Jacques Litwak
  Stichter van Medium4You.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.