’t Zit erop

De riem is afgelegd, de fakkel uitgedoofd, de week is gedaan. Ik loop de stad in om cadeaus te kopen voor Zelie, en dan zal het denk ik nog een uur of twee Titan Quest worden.

Of misschien wel in de zetel cakes maken voor het feest morgen.

Trouwens: ik had kaartjes gemaakt voor het feestje en ik dacht die af te laten drukken per internet:

Feestje-Zelie-16-juni-2007

Ha. Ik ben voor het moment al vergeten welke fotowinkel mij aangeraden was en waar ik dus het eerste naartoe gegaan was, maar die mensen zouden me de foto’s op maximum twee werkdagen doorsturen. Besteld op een maandag, en het heeft anderhalve week geduurd.

De donderdag heb ik ze bij foto.com ook nog eens besteld, en die waren er de vrijdag al. En veel mooier, ook. Ik weet al waar ik in het vervolg nog ga gaan.

Doe mee met de conversatie

25 reacties

  1. Mooie bijtitel voor het feest. Bij mij is het in de tijd ook zo gegaan. Ik kreeg een “groot 12de verjaardagsfeest” omdat ik er voor gekozen had geen communies te doen.
    En foto.com, topsite. Steeds snel en de prijzen zijn ook niet mis uiteraard.

  2. Ivm foto.com, ze hebben op hun site een kleurprofiel staan die je kan gebruiken als je niet met de standaard sRGB wil werken. ’t Is maar dat je het weet ee.

  3. Michel heeft het precies nogal moeilijk met afkappingstekens πŸ™‚ maar voor de rest , sjiek gedaan. Waren alle uitnodigingen maar zo professioneel gemaakt. En nu heb ik onmiddelijk een design idee voor het feestje van mijn broertje binnen twee weken…

  4. ik vindt dit zo on cool !
    jullie moeten is iests doen wat ik elke avond doe !
    dat is neuken sexen beffen pijpen dat is toch veel leuker! xx love alle jongens en meisje die er zijn en bel mijn nummer een keer! ik heb nu al zin in jullie allemaal! LIK LIK UMMUMM HEERLIJK !!!!!!!!!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.