Progress report

Grrrr. Ik had gisteren ergens in de namiddag Titan Quest uitgespeeld. De laatste Telkine was (opnieuw) doodsgemakkelijk, dan een hele resem ook eigenlijk niet moeilijke brol, en dan een endboss, Typhon.

Lastig maar doenbaar: ik denk dat ik er zeker een half uur of drie kwartier op heb staan schieten met mijn boog (die ik het hele spel praktisch nooit gebruikt had), maar uiteindelijk heb ik hem doodgekregen.

Er verschijnt er een portaal, en ik spring erdoor, wat wil zeggen (hoera) dat ik kan herbeginnen op een moeilijkere moeilijkheidsgraad.

Bijzonder zeer slim van mij, dat.

Want ik heb pas nà door dat portaal te stappen Immortal Throne geïnstalleerd. En dus moet ik heel dat laatste stuk  opnieuw spelen als ik wil verder gaan.

Feck.

update 19:15 — voilà. Done. En dan zal ik, per okkasie, eens kijken naar de dingen die er in Immortal Throne bijgekomen zijn. Dan eens. Dàn.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. hey, niet klagen, in Partners in Time kunt ge niet eens saven na de tweede van drie eindbaz(inn)en. Dat is pas afzuip, want die laatste had ik dus niet verwacht!

  2. In IT zit er een ganse vierde act bij, best wel fun. Maar ik heb dus dat laatste stuk niet moeten herspelen hoor… Heb ook pas IT geïnstalleerd na het doden van Typhon (maar wel heel eventjes een kijkje gaan nemen in het tweede niveau) en hij startte feilloos in Rhodos. Bizar dus.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.