Zerstört

Problemen zowel in Noord als in Zuid! Het hele treinverkeer ligt in duigen!

Nog een geluk dat de trein van en naar Dampoort daar meestal niet zo enorm veel last van heeft: ze hebben hem in Centraal alleen verkast van spoor 2 naar spoor vier, en hij is maar met een kleine acht minuten vertraging vertrokken.

Vertraagd

Ik had van de antratie deze morgen Sandra’s sleutels trouwens meegenomen naar het station, zodat ik moest terugkeren en een trein later moeten nemen hebben. Blijkt dat als ik een trein later neem met een overstap meer, dat ik op hetzelfde uur in Brussel ben als wanneer ik de rechtstreekse van de Dampoort neem. Wel minder kunnen slapen, ik denk dat ik de direkt blijf nemen.

O, en verder gewoon helemaal vergeten dat het vandaag consultants’ meeting was op het werk. ‘t Zijn lappen.

Goede voornemens voor deze week: een nieuwe broek en een nieuwe mantel kopen. En mijn haar laten knippen. En vanavond eens kijken of ik mijn weblog een nieuwe template kan aanmeten.

Ah, en internet op de trein hebben is wijs. 🙂

8 reacties op “Zerstört”

 1. woehoew! ik heb dezelfde laptop, dacht ik… euhm, tot zover mijn nutteloze bijdrage aan uw post *bloos*
  of misschien toch even zeggen dat het vaak niet uitmaakt welke trein je nu wel of niet neemt: ze doen er allemaal iets langer over dan wat de uurregeling ons wijsmaakt, zo haaste ik me vorige week donderdag rond 18u naar Brussel-Centraal, waar ik de trein van 18u-en-een-klets richting Antwerpen-Centraal nog op het nippertje° kon halen… om 18u25.

  °sarcastisch bedoeld

 2. Aha. Inet via UMTS? Content van op de trein? Heb hier ook al gespeeld met Mobistar UMTS, maar dat viel serieus tegen. Op het terras goede ontvangst maar binnen direct terug op EDGE… wat toch beduidend veel trager is :(. Vodaphone! ook eens proberen. En dan een betaalbaar abo zoeken en dan zie ik dat wel zitten 🙂

 3. Dampoort, Dampoort… zwijg mij ervan! Vanmorgen begon daar alle ellende richting Antwerpen: de deuren van de trein konden bij ons enkel nog manueel worden geopend. Grappig om opgroepen treinpersoneel met sleutels te zien rondhollen.

  To add insult to injury: de trein werd beperkt tot Berchem waar – conveniently – alles strop zat wegens een persoonsongeval.

  Resultaat: dik 30 minuten te laat. Goeie maandagmorgen!

 4. Hehe, internet op de trein… Vroeger, toen ik nog de trein nam en niet tot middernacht moest werken, dan werkte ik wat op de trein en pikte ik in Denderleeuw en Brussel Zuid vaak het wifi-signaal van Telenet op.

  Handig als je weet dat die trein een kwartier wachtte in Ddleeuw.

Reacties zijn gesloten.