Coming soon: Fake Michel Vuijlsteke

Uitgekiende strategie om snel wat links binnen te krijgen: doe een link van blogwebbers met korte omschrijvingen die voor commentaar vatbaar zijn.

Brutin Tom deed dat een tijdje geleden met honderd man, Jean-Luc Dehaene houdt het wat beperkter. Volgens hem ben ik “een sos of op zijn minst een crypto-sos, schrijft aan een rapper tempo artikels dan Delcroix indertijd in zijn Atoma’s”.

Voor de goede orde: ik ben een sos, niets “crypto” aan. 😀

Doe mee met de conversatie

10 reacties

  1. Michel: merci, ik was niet helemaal zeker. Maar ik hou er een theorie op na dat magere panlatten meestal sos stemmen, en op uw foto’s ziet ge er, met alle respect, een beetje schichtig uit.

  2. @Michel: amai, dat is zowat het strafste staaltje body modification dat ik gezien heb sinds Koen Crucke.

    @Fredselder: zeg manneken, Michel lijkt mij niet van gisteren maar hij heeft het warm water nu ook niet bepaald uitgevonden hee.

    @Brulkin Tom: gij doet mij wat denken aan Tindemans – die moest ook altijd de grootste zijn en hebben. Onverwerkte complexen uit uw jeugd, quoi?

    Ik hoop overigens dat onzen Tom (nee niet gij Brulvin) mij die apenstaartbrolsyntax om te repliceren goed heeft uitgelegd – stuur mij geen klachten want ik ga die toch klasseren.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.